Jätä viesti
 

Päivitä omakotitalosi TV-antenni teräväpiirtovalmiuteen

Seuraa suosikkiohjelmiasi entistä terävämmällä kuvalla. EasyAsennuksen antennipäivityksellä saat ilman korttia näkyviin
Ylen HD-kanavat, jotka poistuivat 1.1.2016 Digitan taajuuksilta. Ja tietenkin myös paljon uutta sisältöä silmiesi iloksi.

Valitse tuote:

Teräväpiirtoantennin
asennusapu

Oletko jo hankkinut teräväpiirtoantennin kotiisi, mutta asennus tuottaa päänvaivaa? Easyasennuksen ammattitaitoiset asentajat ovat palveluksessasi. Avullamme antenniasennus hoituu nopeasti ja luotettavasti. Palvelu sisältää:

  • 1-2 tunnin asennustyöt
  • Vuoden takuu työlle
  • Matkakulut
 

Teräväpiirtopäivitys
TV-antenniin

Kaikki mitä tarvitset HD-tasoisten lähetysten seurantaan. Antennipäivitys hoidetaan nopeasti ja ammattitaitoisesti. Paketti sisältää:

  • VHF-antennin
  • Antennivahvistimen
  • Pientarvikkeet
  • Matkakulut
 

Kaikki hinnat sis. alv.

 

Power   DNA

EasyAsennus on Powerin, ja Dna Oyj:n valtuutettu antenniasentaja

EasyAsennus vie antennitalouden HD-aikaan

Asennamme DNA-antenniverkon HDTV-lähetysten vastaanottamiseen tarkoitetut VHF-antennit ja oheislaitteet nopeasti ja ammattitaidolla. Pääset nauttimaan suosikkiohjelmistasi entistä terävämmällä kuvalla ja kirkkaammin värein. Osaavat asentajamme palvelevat sinua ympäri Suomen.

Kirkkaasti terävämpi kuva omakotitaloon tai kesämökille

Digitaaliset HDTV-lähetykset ovat jopa viisi kertaa perinteisiä SDTV-lähetyksiä tarkempia. Suosikkisarjasi- ja elokuvasi saavat uutta syvyyttä, eikä yksikään tilanne tiukoissa urheilukamppailuissa jää sinulta väliin. Antennitalouden teräväpiirtopäivitys onkin paras tapa ottaa kaikki irti televisiostasi.

DNA-antenniverkon teräväpiirtolähetysten vastaanotto edellyttää VHF-antennin asentamista ja suuntaamista lähetinasemaan sekä uuden vahvistimen lisäämistä. Antenni voidaan liittää talosi nykyiseen tv-vastaanottolaitteistoon. Näin urakka voidaan toteuttaa vaivattomasti ja edullisesti.