Jätä soittopyyntö
 

Mitä tarkoittavat termit 4G LTE, 4G LTVE ja MoCa?

4G LTE (Fourth Generation Long Term Evolution) on Suomessa ja maailmassa nopeasti yleistyvä mobiiliverkko. Se tarjoaa parempia nopeuksia sekä enemmän kapasiteettia tiedonsiirtoon kuin vanhemmat järjestelmät (esimerkiksi 3G).

4G LTVE on asennuksissa käytettävä suomalaisen Telesten suunnittelema antennimodeemijärjestelmä. Siinä yhdistetään TV- ja LTE -tekniikkaa mahdollisimman tehokkaan signaalin saamiseksi.

MoCA -paketit ovat Teleste Oy:n suunnittelemia laitteita, jotka parantavat tiedonsiirtonopeutta valmiissa kaapeliverkossa. MoCA-paketteja käytetään yleensä vain silloin kun antenniverkko on raskas ja siinä on useita rasioita.

Kysy lisää ja pyydä tarjous ->

Aihealueen muita kysymyksiä:

» Miksi asuntoni sisätiloissa on heikko 4G -kuuluvuus?» Miten EasyAsennus voi parantaa 4G-verkon kuuluvuutta asunnossani?» Mitä minun tulisi tietää, ennen kuin tilaan kiinteistöni 4G-signaalin mittauksen?» Mitä laitteita 4G-nopeus- ja signaalinmittauksissa käytetään?» Onko mahdollista, ettei heikolle 4G-signallille voida tehdä mitään?» Voinko itse hoitaa 4G-antennien asennustyöt?