Jätä soittopyyntö
 

Miksi vain osa HD-kanavista näkyy omakotitalossani?

Eri operaattorit lähettävät teräväpiirtolähetyksiä sekä VHF että UHF-kanavilla, lähetysasemasta ja paikkakunnasta riippuen. Tästä syystä tarvitaan erillinen antenni molemmille taajuuksille, jotka asennetaan eri ilmansuuntiin. On todennäköisintä, että omakotitalostasi puuttuu VHF-alueen TV-antenni, tai nykysin VHF-antennisi teho ei riitä hyvälaatuiseen signaalin välittämiseen.

Antennivian korjaus ja huolto

Antennialan ammattiliike pystyy paikallistamaan mittalaitteidensa avulla vian aiheuttajan nopeasti ja luotettavasti. Kun käännyt Easyasennuksen puoleen, varmistut siitä, että laitteistosi on optimaalisesti valittu ja suunnattu.

Aihealueen muita kysymyksiä:

» Miten varmistun siitä, että TV tai digiboksi vastaanottaa HD-lähetyksiä?» Miten selvitän, onko kotitalouteni DNA:n teräväpiirtoisten antennilähetysten näkyvyysalueella?» Soveltuuko vanha VHF-antennini DNA:n teräväpiirto-signaalin vastaanottamiseen?» Miksi HD-kanavat eivät näy omakotitalossa?» Mitä teräväpiirtolähetykset ovat?» Mikä on HD-televisio?» Miksi HD-kanavien katsomiseen tarvitaan uusi VHF-alueen TV-antenni?» Voiko EasyAsennuksen tekemästä TV-antennin asennuksesta saada kotitalousvähennyksen?