Jätä soittopyyntö
 

Voiko EasyAsennuksen tekemästä TV-antennin asennuksesta saada kotitalousvähennyksen?

Kyllä, ammattilaisen hoitamasta asennustyöstä voi tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Etuus kattaa kotitalous-, remontti- tietotekniikka- sekä antenniasennus-työn, joka suoritetaan kotona tai vapaa-ajan asunnolla.

Vähennyksen enimmäissuuruus on vuoden 2014 alusta lähtien 2400 euroa henkilöä kohden. Puolisot voivat saada sitä yhteensä 4 800 euroa. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa.  Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Veroetuuden saa vain antenniasennustyön osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista.

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä saat Verohallinnon internet-sivuilla: www.vero.fi

Aihealueen muita kysymyksiä:

» Miten varmistun siitä, että TV tai digiboksi vastaanottaa HD-lähetyksiä?» Miten selvitän, onko kotitalouteni DNA:n teräväpiirtoisten antennilähetysten näkyvyysalueella?» Soveltuuko vanha VHF-antennini DNA:n teräväpiirto-signaalin vastaanottamiseen?» Miksi HD-kanavat eivät näy omakotitalossa?» Mitä teräväpiirtolähetykset ovat?» Miksi vain osa HD-kanavista näkyy omakotitalossani?» Mikä on HD-televisio?» Miksi HD-kanavien katsomiseen tarvitaan uusi VHF-alueen TV-antenni?