Antenniasennukset ja -korjaukset ammattitaidolla

Easyasennus on tarjonnut jo vuodesta 1980 parasta mahdollista palvelu TV-antennien asennuksissa ja korjauksissa. Useat toimipisteemme takaavat, että antenniasennukset, korjaukset ja huoltotyöt sujuvat nopeasti ja edullisesti. Paikalliset antennialan huippuammattilaisemme ovat palveluksessasi ympäri Suomen. Olemme erikoistuneet myös taloyhtiöiden antenniasennuksiin.

Miksi valita Easyasennus TV-antennien asennukseen ja korjaukseen?

Paikallinen ammattilainen palveluksessasi

Easyasennus korostaa kaikessa toiminnassaan korkeaa ammattitaitoa ja asiakaslähtöistä palvelua. Asennustyöt hoitaa aina sinua lähin paikallinen asennusliikkeemme. Antenniasennukset ja korjaukset valmistuvat ripeästi, oli kohde sitten omakotitalo, rivitalo, vapaa-ajan asunto tai kerrostalo. Easyasennuksen toimialueeseen kuuluu lähes koko Suomi.

Laadukkaat antennit, osat ja mittalaitteet

Antenniasennuksissa käytämme vain sellaisia antenneja ja osia, jotka asiantuntijamme ovat havainneet vuodesta toiseen luotettavaksi. Varmistamme työmme laadun aina mittalaitteilla. Asentajiemme käytössä ovat esimerkiksi kentänvoimakkuusmittarit sekä antennikaapelien kontaktit ja virheettömän toiminnan varmistavat kaapelitutkat.

Antenniasennuksen edullinen hinta

Modernit mittalaitteemme sekä tehokkaat työmenetelmämme takaavat, että antennien asennus- ja korjaustyöt sujuvat jouhevasti. Löydämme viat nopeasti ja hoidamme antenniasennukset viiveettä. Näin alennamme sinulle koituvia kustannuksia merkittävästi. Easyasennuksen suorittamasta antennin asennustyöstä olet oikeutettu tekemään verotuksessasi kotitalousvähennyksen.

Nopea asennustarjous verkosta tai puhelimitse

Kartoitamme aina huolellisesti tarvitsemasi asennuspalvelut. Vastaamme kaikkiin tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin arkisin 24 tunnin kuluessa. Voit tilata antenniasennuksen tai -korjauksen puhelimitse numerosta 020 755 1383 (ma-pe klo 8-17). Näin saat asiakaspalvelustamme hinta-arvion välittömästi. Voit myös jättää tarjouspyynnön kätevästi verkkolomakkeellamme.

Pyydä asennustarjousta »

Vastaamme arkisin 24 h kuluessa